fbpx

Divine bijoux – Magazin bijuterii online de la Divine Bijoux

Politica de livrare a produselor

Comanda dvs. va fi expediată în intervalul minim de 24 ore, interval mediu de 48 ore și în rare situații termen de maxim 5 zile de la efectuarea comenzii în funcție volumul de comenzi și/sau de disponibilitatea din stoc a  produsului comandat.

 

Ne rezervăm dreptul de a oferi prioritate comenzilor achitate cu cardul.

 

Ne rezervăm dreptul de a amâna fără anunț în prealabil livrarea comenzilor cu până la 72 ore. Dacă în 72 ore de la comandă nu se poate confirma expedierea vom anunța telefonic sau prin email clientul despre înârzierea existentă.

Modalități de livrare Timp Estimat Livrare Cost
Livrare Standard Fan Courier

 

Livrare Next Day Sameday Courier

 

24 – 48 Ore

 

Gratis*

 

*Livrarea Gratuita : Comenzile cu produse în valoare de minim 499 Ron beneficiază de Transport Gratuit.

 

Pentru comenzile cu valoare mai mică de 499 Ron, costul livrării produselor Standard Fan Courier este de 29,05 Ron (București), 29,05 Ron (Aria de acoperire naționala).

 

Pentru comenzile la care Fan Courier percepe taxă pentru kilometri extra, contravaloarea kilometrilor extra va fi achitată integral de către client. Aceasta taxă va fi calculată la finalizarea comenzii odată cu introducerea corectă a adresei de livrare.

Prețul pentru km extra este de 1,5 Ron per km. Listă acoperire Fan Courier puteti găsi aici.

 

Firmele de curierat prin care divine-bijoux.ro realizează expedierea coletelor livrează de obicei produsele în termen minim de 24 ore și maxim 48 ore de la preluarea de la divine-bijoux.ro. Acest termen poate varia cu pâna la 7 zile în perioade aglomerate precum Black Friday, Sărbatori Legale, Craciun, Etc.

 

Fan Courier si Sameday în decursul perioadei de livrare va contacta clientul telefonic sau prin sms pentru livrarea produselor. Clientul are la dispoziție prin intermediul sms/email generat automat la finalizarea comenzii numărul de expediție (AWB) de la data expedierii coletului și poate verifica statusul expediției telefonic la nr. 021 9336 sau online prin intermediul aplicației online AWB tracking în cazul livrărilor realizate prin Fan Courier.

 

DIVINE BIJOUX SRL nu se face responsabilă de calitatea serviciilor prestate de firmele de curierat cu care are colaborare prin contract.